Bransch | Master Class Tasmanien

När möjligheten bjuds att ta över en vingård med förnämligt läge i Tamar Valley, Tasmanien, är det bara att slå till. Allra helst som platsen är svalare än de flesta, med fantastiska förutsättningar att producera eftertraktade ”cool climate wines”. På riktigt. Nya viner från satsningen Small Wonder utmanar positivt och presenterar dagens Tasmanien. Druvorna i fråga, chardonnay och pinot noir, älskar platsen och flaskorna tar för sig.

Handpicked Wines Stockholm

Wednesday 8 November 11.00-13.30

Välkommen att träffa Paul McArdle från Small Wonder som kommer på besök till oss för att berätta mer om vinerna och den speciella plats som har alla förutsättningar för att producera fantastiska viner. En terroir som översätts till fräscha, levande viner som bjuder på ett riktigt gott smakprov av Tasmaniens möjligheter. Verksamheten drivs av höga ambitioner och resan mot full hållbarhet har börjat i syfte att öka mångfalden.

Plats: Handpicked Wines, Bondegatan 21 Datum: Onsdag 8 november Klockan: 11.00 – 13:30. Vi avslutar med lunch och självklart, dagen till ära, blir det tasmansk paj med pilgrimsmusslor! O.s.a: Så fort som möjligt, meddela samtidigt om du hinner med lunchen och eventuella allergier. Obs! Begränsat antal platser [email protected] - skriv ditt fullständiga namn och vart du skriver eller jobbar för, vi återkommer med en bekräftelse.

Premium: Search 2000 wine lists around the world.